Имате нужда от ортодонтско лечение в Благоевград

Ние използваме невидимата система на Invisalign при ортодонтско лечение в Благоевград. Тя е най-съвременния метод за ортодонтско лечение, което се прилага успешно вече 20 години.  За разлика от брекетите, прозрачните шини на Invisalign са практически невидими освен това могат и да се свалят. Традиционните брекети са по-неудобни. Те затрудняват доброто почистване на зъбите и понякога не ни позволяват да се насладим на любимите ни ястия. Свържете се със стоматолози от City Dental Studio за консултация и възможно лечение.

Телефон: 0886 93 05 07

Поставяне на метални брекети в Благоевград

Този вид брекети все още са най-разпространения начин за лечение на зъбно – челюстни отклонения. Изработват се от биологично поносими сплави и са изключително здрави. Еластичните лигатури, които се поставят около всеки брекет могат да бъдат най-различни цветове и се сменят на всяко посещение.

Ортодонтско лечение в Благоевград
Ортодонтско лечение в Благоевград

Поставяне на естетични брекети в Благоевград

Те са по-малко забележими, защото са прозрачни и се сливат с цвета на зъбите.По-едри са от металните брекети, и създават по-голям дискомфорт на устната лигавица.Не са подходящи при лечение на деца, тъй като са по-трудни за почистване.