Проблеми с венците, в Благоевград

Какво да направите ако имате проблеми с венците?

Проблеми с венците в Благоевград. Нека да поговорим за основните симптоми на зъбните заболявания. Нашите специалисти от Сити Дентал Студио Благоевград, отговориха на най-често срещаните въпроси на пациентите. Какво трябва да ни тревожи? Кога можете да се колебаете да се свържете с кабинета? Можете ли да разрешите проблема сами?

Ако зъбите на възрастен са разхлабени, това е ясен признак на зъбни заболявания, като киста на зъба. Една от най-честите причини е гингивит. Това е възпалителен процес в венците, който се развива под въздействието на бактерии.

Уговорете си час и елате за консултация, доверете се на специалистите от Сити Дентал Студио!

Телефон: 0886 93 05 07

В резултат на това венците кървят и стават сини / червени, лигавицата се възпалява. Ако отложите с посещението при зъболекар, са възможни усложнения: зъбът е хлабав и възпален, тъй като пародонталното прикрепване е повредено.

Проблеми с венците, в Благоевград
Проблеми с венците, в Благоевград

Лечение на парадонтит в Благоевград


Друга често срещана причина е пародонтитът. Ако венците се разхлабят, кървят и зъбът започне да се клати, бактериите унищожават меките тъкани на венците и костите, които държат зъба.


Ако здравият зъб започне да залита, това може да е и при обостряне на артрит, захарен диабет, патологии на сърцето, щитовидната жлеза. При бременни жени понякога зъбите се клатят много поради липса на калций.


Проблеми с венците, лечение в Благоевград

Само зъболекар може точно да диагностицира патологията. С леко разхлабване ще осигурим терапевтично лечение. Ако въпросът е в скърцане на зъби насън, лекарят ще предпише лечение с предпазители за устата. Ако зъбите започнат да се разхлабват, ще ги укрепим със специална шина.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *